Adverteren met arrangementen

Veel mensen vinden het prettig om in de buurt van het concert dat ze bezoeken vooraf te eten en naderhand in de buurt wat te drinken en/of te kunnen slapen.

Zou dat bij uw restaurant/hotel/café ook kunnen?

Waar kunnen ze dan reserveren of uw arrangementen vinden? 

Bezoekers van onze website zoeken naar horecagelegenheden op Mpodia en daar wilt u natuurlijk ook bijstaan! Mpodia is tenslotte een van de snelst groeiende websites in Nederland.

REGISTREER DIRECT

De voordelen

Onze bezoekers kunnen uw restaurant/hotel/cafe naast de concertagenda zien staan en rechtsreeks bij u reserveren, zonder tussenkomst van ons. U kunt uw aanbiedingen op elk gewenst tijdstip aanpassen aan de omstandigheden en dus direct inspelen op wat er in de omgeving van uw restaurant/hotel/cafe gebeurt. Hierdoor trekt u klanten en wordt uw restaurant/hotel/cafe in de omgeving steeds bekender.

De mogelijkheden

Met een eenvoudig abonnementje kunt u onze bezoekers aanbiedingen doen en kunnen zij rechtstreeks bij u reserveren. Daarnaast (zoals hierboven beschreven) kunt u uw aanbiedingen aanpassen aan de evenementen die in uw plaats plaatsvinden. Bijvoorbeeld: De klant die met een kaartje van een theater bij u in de omgeving bij u komt eten krijgt u de eerste consumptie gratis. Groter uitpakken is natuurlijk ook mogelijk. 

Het abonnement

U krijgt op Mpodia een profielpagina met foto, video, mooie omschrijving van uw restaurant/hotel/café, adresgegevens en een button waarmee de bezoekers rechtstreeks bij u kunnen reserveren.

De kosten
De kosten zijn overzichtelijk. Een abonnement kost € 20 per maand. Wij vragen geen procenten of fee en hebben geen voorwaarden aan een te behalen aantal reserveringen. Met een abonnement op Mpodia kunt u uw bezoekers aanbieden wat u wilt.

Als u nu beslist, wordt één dag lang  een promotiebeel of video van uw restaurant/hotel/café op de voorpagina van onze website gepubliceertd.

Registreer en ga aan de slag

Agenda van dinsdag 24 april

Rhythm & Blues Night
zaterdag, april 28, 2018 - 16:00
Prijs €36,00 (inclusief €3,50 servicekosten). De eerste namen van de Rhythm & Blues Night 2018 z ­»
Ruben Hein naar De Oosterpoort
zondag, april 29, 2018 - 20:00
Zanger en pianist Ruben Hein komt op 29 april naar De Oosterpoort om nummers van zijn nieuwe, net aa ­»
Tower of Power
vrijdag, mei 4, 2018 - 20:30
Mario Batkovic
vrijdag, mei 4, 2018 - 20:30
Je zal hem na een concert niet snel zal vergeten door zijn technische en uiterst muzikale accordeons ­»

Archief door de jaren heen

Het hypnotiserende Elina Duni Quartet live in Belgie