Adverteren met arrangementen

Veel mensen vinden het prettig om in de buurt van het concert dat ze bezoeken vooraf te eten en naderhand in de buurt wat te drinken en/of te kunnen slapen.

Zou dat bij uw restaurant/hotel/café ook kunnen?

Waar kunnen ze dan reserveren of uw arrangementen vinden? 

Bezoekers van onze website zoeken naar horecagelegenheden op Mpodia en daar wilt u natuurlijk ook bijstaan! Mpodia is tenslotte een van de snelst groeiende websites in Nederland.

REGISTREER DIRECT

De voordelen

Onze bezoekers kunnen uw restaurant/hotel/cafe naast de concertagenda zien staan en rechtsreeks bij u reserveren, zonder tussenkomst van ons. U kunt uw aanbiedingen op elk gewenst tijdstip aanpassen aan de omstandigheden en dus direct inspelen op wat er in de omgeving van uw restaurant/hotel/cafe gebeurt. Hierdoor trekt u klanten en wordt uw restaurant/hotel/cafe in de omgeving steeds bekender.

De mogelijkheden

Met een eenvoudig abonnementje kunt u onze bezoekers aanbiedingen doen en kunnen zij rechtstreeks bij u reserveren. Daarnaast (zoals hierboven beschreven) kunt u uw aanbiedingen aanpassen aan de evenementen die in uw plaats plaatsvinden. Bijvoorbeeld: De klant die met een kaartje van een theater bij u in de omgeving bij u komt eten krijgt u de eerste consumptie gratis. Groter uitpakken is natuurlijk ook mogelijk. 

Het abonnement

U krijgt op Mpodia een profielpagina met foto, video, mooie omschrijving van uw restaurant/hotel/café, adresgegevens en een button waarmee de bezoekers rechtstreeks bij u kunnen reserveren.

De kosten
De kosten zijn overzichtelijk. Een abonnement kost € 20 per maand. Wij vragen geen procenten of fee en hebben geen voorwaarden aan een te behalen aantal reserveringen. Met een abonnement op Mpodia kunt u uw bezoekers aanbieden wat u wilt.

Als u nu beslist, wordt één dag lang  een promotiebeel of video van uw restaurant/hotel/café op de voorpagina van onze website gepubliceertd.

Registreer en ga aan de slag

Agenda van zaterdag 25 november

Little Steven & The Disciples of Soul
maandag, november 27, 2017 - 20:00
Prijs: € 59,00 (excl. € 4,50 servicekosten) Let op: vrije sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen S ­»
De Dijk
vrijdag, december 1, 2017 - 20:00
Let op: vrije sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen.   Prijs: € 26,00 (excl. € 3,10 servicekosten ­»
Eek-A-Mouse
vrijdag, december 1, 2017 - 21:00
The Mouse is back in the house! De Jamaicaanse singjay (singer/deejay) Eek-A-Mouse (Ripton Joseph Hy ­»
De Dijk
zaterdag, december 2, 2017 - 20:00
Een avondje Dijken  Let op: vrije sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen.  Prijs: € 26,00 (excl. € ­»

Archief door de jaren heen

Walk The Line: De hoogtepunten
Agnes Gosling