De Kraaien als voorprogramma van Rammstein

De band De Kraaien is een speciale samenwerking aangegaan met bioscoopketen Vue. Op 23 maart vertoont Vue de concertfilm van Rammstein in meerdere bioscopen door het land, waaronder Vue Hoorn. Hier is de concertfilm te ervaren met overweldigend scherp Dolby Atmos geluid. De Kraaien verzorgen het voorprogramma. Ze spelen 2 tracks van de nieuwe EP 'Rok&Rol Safari'. De Kraaien gaan met deze EP terug naar hun roots: rauw, rock en theatraal.

Wegens een zo goed als uitverkochte zaal op 23 maart vertoont Vue Hoorn het concert ook op 28 maart. Hiervoor zijn nog kaarten verkrijgbaar. De aanvang van beide voorstellingen is om 20.00 uur. Tickets á €12,50 zijn te koop via www.vuecinemas.nl, Vue app of aan de kassa.Vanaf 21 april zullen De Kraaien starten met hun clubtour.

Vue Nederland
Vue Nederland, voorheen JT Bioscopen, is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 bioscopen. De bioscoopketen transformeert alle bioscopen in 2016 naar Vue. Deze zijn gevestigd in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.

De Kraaien
Na de grote hit 'Ik vind je lekker' in 2012 stonden de Kraaien landelijk bekend als een commerciële act, terwijl ze rechtstreeks uit de underground komen. Na het radiovriendelijke album 'Goud' van begin 2016 is het nu weer tijd om hun rauwe roots verder uit te diepen. De Haagse mannen hebben hun sound, live act en presentatie doorlopend vernieuwd en fans kunnen dan ook een intensere en hardere show dan ooit te voren verwachten.

Agenda van woensdag 21 februari

De Jeugd Van Tegenwoordig
donderdag, februari 22, 2018 - 21:00
Mini-tour Voor wie ze heeft Gemist in De Oosterpoort: niet getreurd! Er komt nog meer nieuwe muziek ­»
Memphis Maniacs
vrijdag, februari 23, 2018 - 20:30
Afgelopen februari vierden ze nog hun 10-jarige jubileum in een stampvolle Kleine Zaal. Het dak zit ­»
TakeRoot presents: Will Hoge
donderdag, maart 1, 2018 - 20:00
Ondanks dat hij in de succesvolle Eli Young Band zat, heeft de Amerikaanse singer-songwriter Will Ho ­»
Daniel Docherty
donderdag, maart 1, 2018 - 20:00
De Schotse singer-songwriter Daniel Docherty komt naar Nederland. Hij staat op donderdag 1 maart 201 ­»

Archief door de jaren heen

Lavalu - Hope Or Liquid Courage
Skrillex