De Kraaien als voorprogramma van Rammstein

De band De Kraaien is een speciale samenwerking aangegaan met bioscoopketen Vue. Op 23 maart vertoont Vue de concertfilm van Rammstein in meerdere bioscopen door het land, waaronder Vue Hoorn. Hier is de concertfilm te ervaren met overweldigend scherp Dolby Atmos geluid. De Kraaien verzorgen het voorprogramma. Ze spelen 2 tracks van de nieuwe EP 'Rok&Rol Safari'. De Kraaien gaan met deze EP terug naar hun roots: rauw, rock en theatraal.

Wegens een zo goed als uitverkochte zaal op 23 maart vertoont Vue Hoorn het concert ook op 28 maart. Hiervoor zijn nog kaarten verkrijgbaar. De aanvang van beide voorstellingen is om 20.00 uur. Tickets á €12,50 zijn te koop via www.vuecinemas.nl, Vue app of aan de kassa.Vanaf 21 april zullen De Kraaien starten met hun clubtour.

Vue Nederland
Vue Nederland, voorheen JT Bioscopen, is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 bioscopen. De bioscoopketen transformeert alle bioscopen in 2016 naar Vue. Deze zijn gevestigd in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.

De Kraaien
Na de grote hit 'Ik vind je lekker' in 2012 stonden de Kraaien landelijk bekend als een commerciële act, terwijl ze rechtstreeks uit de underground komen. Na het radiovriendelijke album 'Goud' van begin 2016 is het nu weer tijd om hun rauwe roots verder uit te diepen. De Haagse mannen hebben hun sound, live act en presentatie doorlopend vernieuwd en fans kunnen dan ook een intensere en hardere show dan ooit te voren verwachten.

Agenda van dinsdag 24 april

Rhythm & Blues Night
zaterdag, april 28, 2018 - 16:00
Prijs €36,00 (inclusief €3,50 servicekosten). De eerste namen van de Rhythm & Blues Night 2018 z ­»
Ruben Hein naar De Oosterpoort
zondag, april 29, 2018 - 20:00
Zanger en pianist Ruben Hein komt op 29 april naar De Oosterpoort om nummers van zijn nieuwe, net aa ­»
Tower of Power
vrijdag, mei 4, 2018 - 20:30
Mario Batkovic
vrijdag, mei 4, 2018 - 20:30
Je zal hem na een concert niet snel zal vergeten door zijn technische en uiterst muzikale accordeons ­»

Archief door de jaren heen

Grizzly Bear - Veckatimest