De Kraaien als voorprogramma van Rammstein

De band De Kraaien is een speciale samenwerking aangegaan met bioscoopketen Vue. Op 23 maart vertoont Vue de concertfilm van Rammstein in meerdere bioscopen door het land, waaronder Vue Hoorn. Hier is de concertfilm te ervaren met overweldigend scherp Dolby Atmos geluid. De Kraaien verzorgen het voorprogramma. Ze spelen 2 tracks van de nieuwe EP 'Rok&Rol Safari'. De Kraaien gaan met deze EP terug naar hun roots: rauw, rock en theatraal.

Wegens een zo goed als uitverkochte zaal op 23 maart vertoont Vue Hoorn het concert ook op 28 maart. Hiervoor zijn nog kaarten verkrijgbaar. De aanvang van beide voorstellingen is om 20.00 uur. Tickets á €12,50 zijn te koop via www.vuecinemas.nl, Vue app of aan de kassa.Vanaf 21 april zullen De Kraaien starten met hun clubtour.

Vue Nederland
Vue Nederland, voorheen JT Bioscopen, is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 bioscopen. De bioscoopketen transformeert alle bioscopen in 2016 naar Vue. Deze zijn gevestigd in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.

De Kraaien
Na de grote hit 'Ik vind je lekker' in 2012 stonden de Kraaien landelijk bekend als een commerciële act, terwijl ze rechtstreeks uit de underground komen. Na het radiovriendelijke album 'Goud' van begin 2016 is het nu weer tijd om hun rauwe roots verder uit te diepen. De Haagse mannen hebben hun sound, live act en presentatie doorlopend vernieuwd en fans kunnen dan ook een intensere en hardere show dan ooit te voren verwachten.

Agenda van maandag 25 september

Matthew and The Atlas + support: Rory Butler
donderdag, september 28, 2017 - 20:30
Matthew and the Atlas is het geesteskind van singer-songwriter Matthew Hegarty. De multi-instrumenta ­»
Justin Nozuka
zaterdag, september 30, 2017 - 20:30
Hij stond in 2010 al eens op de bühne van De Oosterpoort en nu komt hij terug naar Groningen met een ­»
Sigur Rós
dinsdag, oktober 3, 2017 - 20:00
Symfonische, melodische klanken en overtuigende live reputatie  Let op: vrije sta- en (een beperkt a ­»
Nik Bärtsch Mobile
donderdag, oktober 5, 2017 - 20:30
Pianist produceert superstrakke zenfunk  Prijs: € 18,00 (excl. € 2,50 servicekosten)  Let op: alleen ­»

Archief door de jaren heen

WOO HAH! festival