Over ons

Mpodia is een onafhankelijke muziekcommunity voor en door muziekliefhebbers. Het biedt muziekliefhebbers een platform om over muziek te schrijven en de muziekindustrie een platform om informatie te delen. Dit geldt voor alle muziekgenres, waardoor Mpodia dé website is voor een breed muziekliefhebbend publiek.

 

Op Mpodia lees je nieuwsberichten, check je de concertagenda, lees je reviews over je favoriete artiesten of probeer je kans te maken op kaarten of een album met een te gekke winactie.

Hier werkt dagelijks een team van bevlogen muziekliefhebbers aan. Van studenten in de journalistiek en social media tot de gewone muziekliefhebber met zijn jarenlange ervaring of een jonge muziekfanaat. Zij schrijven concert- en albumreviews, nemen interviews af of schrijven een column.

Mpodia beheert een grote muziekdatabase met agenda's en profielen van podia en artiesten van Nederland. Podia en artiesten vullen hier zelf hun eigen concertagenda in. Op deze manier willen wij ons platform op een optimale manier gebruiken voor verschillende muziekstromen.

 

Schrijven voor Mpodia
Sluit je aan bij het Mpodia team. Bouw via Mpodia je eigen portfolio op van reviews en foto's, recensies en interviews. Toon je werk bij sollicitaties en op school. Of maak van schrijven en muziek een serieuze hobby! Mpodia zorgt zo mogelijk voor de perskaarten en fotopassen die je bij een bezoek aan een concert nodig hebt. Lijkt dit je wat? Neem dan contact op met de hoofdredacteur van Mpodia via redactie@mpodia.nl.

 

Publiciteit
Mpodia beheert het kanaal ‘Mpodia Muzieknieuws’ op de TV-schermen in het openbaar vervoer in de Randstad en op 300 scholen en een netwerk van sportclubs door heel Nederland. Persberichten die op de redactie (redactie@mpodia.nl) binnenkomen, worden geplaatst op Mpodia. De afdeling Publiciteit selecteert hier uit persberichten, om op het kanaal "Muzieknieuws" te plaatsen. Stuur je berichten bijtijds in. De selectie wordt gemaakt op maandag. Door de week worden actuele 'hotpress' berichten toegevoegd.

 

Arrangementen en agenda-items
De agenda en arrangementen worden geplaatst en aangeboden door derden. Hier heeft Mpodia geen invloed op de inhoud. Als prijzen en aanbiedingen ter plaatse afwijken, is Mpodia hier niet aansprakelijk voor. Wel vinden wij het heel vervelend als dit plaatsvindt.

 

Like Mpodia op Facebook en volg ons op Twitter. We like you too!

Agenda van maandag 25 september

Matthew and The Atlas + support: Rory Butler
donderdag, september 28, 2017 - 20:30
Matthew and the Atlas is het geesteskind van singer-songwriter Matthew Hegarty. De multi-instrumenta ­»
Justin Nozuka
zaterdag, september 30, 2017 - 20:30
Hij stond in 2010 al eens op de bühne van De Oosterpoort en nu komt hij terug naar Groningen met een ­»
Sigur Rós
dinsdag, oktober 3, 2017 - 20:00
Symfonische, melodische klanken en overtuigende live reputatie  Let op: vrije sta- en (een beperkt a ­»
Nik Bärtsch Mobile
donderdag, oktober 5, 2017 - 20:30
Pianist produceert superstrakke zenfunk  Prijs: € 18,00 (excl. € 2,50 servicekosten)  Let op: alleen ­»

Archief door de jaren heen

Apparat met band in de Melkweg. Enige clubshow in Nederland
RPA & The United Nations Of Sound – United Nations Of Sounds
NOBODY BEATS THE DRUM GEEFT EXCLUSIEVE TRY-OUT SHOW IN TIVOLI DE HELLING