Mpodia meets

Mpodia meets… is een nieuw onderdeel van Mpodia dat ten doel heeft de redactieleden met elkaar in contact te brengen. Tijdens deze meeting nodigt Mpodia een band uit, die dan ook de volle aandacht van de redactie krijgt.

 

Artiesten kunnen zich presenteren op Mpodia. De redactie van Mpodia zal een band uitnodigen voor een kort promo optreden waarvan een review wordt gemaakt met foto’s, video en interview.

Fotografen en reviewers geven een verslag van het korte promo optreden van de band. Recensenten kunnen de eventueel bestaande en nieuwe releases recenseren. Op ons YouTube kanaal komen de video’s die de avond van het optreden gemaakt zijn, inclusief een interview. Een persbericht kondigt de dag aan dat de Mpodia website in het teken staat van Mpodia meets… en vaak kan er een winactie aan verbonden worden.

Dit alles wordt als compacte editie op Mpodia gepubliceerd, waardoor de website in het teken staat van die artiest. Zowel op Twitter als Mpodia zelf, maar ook op onze Facebook pagina besteden we aandacht aan deze artiest.

 

Voorwaarden om mee te doen

Mpodia selecteert de deelnemers uit aanmeldingen via de website, e-mail, Facebook en Twitter. We kijken natuurlijk naar nieuwswaarde en promotie mogelijkheden. Bijvoorbeeld: heeft de band al een album uitgebracht of heeft een release aangekondigd? Hebben zij een agenda met optredens die op hun eigen website staat?

 

Mpodia voorziet in een ruimte waar de redactie bijeen komt en waar de band kosteloos optreedt. De publiciteit op Mpodia zijn hun verdienste. De bandleden brengen zelf hun instrumenten mee, en evt. geluidstechnicus en geluidsapparatuur. Alle beeld en geluidsopnames van dit optreden zijn eigendom van Mpodia en zijn door Mpodia rechtenvrij te gebruiken voor promotiedoeleinden en op hun eigen website. Alle genoemde opnamen komen ter beschikking van de band om die rechtenvrij te gebruiken voor zelf te bepalen doeleinden. Met vermelding van de naam van fotograaf, cameraman en Mpodia.

 

Details aangaande de promotie worden met onze afdeling publiciteit doorgenomen. Het is mogelijk om een albumverkoop te doen na het optreden of in de pauze.

 

Agenda van dinsdag 24 april

Rhythm & Blues Night
zaterdag, april 28, 2018 - 16:00
Prijs €36,00 (inclusief €3,50 servicekosten). De eerste namen van de Rhythm & Blues Night 2018 z ­»
Ruben Hein naar De Oosterpoort
zondag, april 29, 2018 - 20:00
Zanger en pianist Ruben Hein komt op 29 april naar De Oosterpoort om nummers van zijn nieuwe, net aa ­»
Tower of Power
vrijdag, mei 4, 2018 - 20:30
Mario Batkovic
vrijdag, mei 4, 2018 - 20:30
Je zal hem na een concert niet snel zal vergeten door zijn technische en uiterst muzikale accordeons ­»

Archief door de jaren heen

Amsterdam Klezmer Band
Dana Fuchs / De Kade, Zaandam / 22 mei 2009